Szerintetek? Szőkéből barna vagy fekete? 11/L
Figyelt kérdés
A véleményeteket kérném. Természetes aranybarnás-szőkés hajam van, világosszőke tincsekkel. Beszeretném festeni/festetni barnára vagy feketére. SZerintetek melyik a jobb? Persze ezt majd 12 éves korom után.
Esetleg tanácsok?
11/L
2016. aug. 15. 21:47
1/5 I Anica válasza:
hagyd a p.csbe, 20 évesen már nem lesz hajad, és meg fogod bánni.
te így vagy a legszebb! várj pár évet és rájössz:)
2/5 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek!Énis korán kezdtem(13)szőkével,15évesen totál lekellet vállig nyiratni a hajam mert elvolt roncsokódva,5évbe telt mire helyre jött,megnőtt.ne tedd
3/5 anonim válasza:
Ne fesd be! Nagyon-nagyon ronda lesz tőle a hajad később, ráérsz még elrontani.
Nekem ugyanilyen hajam van, csak jobban szőke már mint barna.
12/L
4/5 anonim válasza:
A festékekre nem véletlenül írják hogy 16 éves kor alatt nem szabad használni... nagyon sok káros dolog van benne. Nem csak a hajra káros, a szervezetbe is bejut, ez egy gyerekre sokkal károsabb mint egy felnőttre. Szóval ne fesd a hajad. Max 6-8 mosásos színezőkkel. Az nem káros. A festett fekete haj nem igazán szokott természetes lenni, szóval az nem hiszem hogy jól fog állni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak hajbemosóval próbálkozz. Tapasztalsz szineket és nem roncsol. Ha nem tetszik a szin gyorsabban kopik, nem csúnyán nő le. Aztán nyugodtan festess mert ami igazából roncsol az a szőke, a szivatás miatt. A barna természetes szin, feketét nem ajánlom az általában az idősebb generáció alkalmazza, főleg ősz hajra! MÉg szép a hajad fiatalon de az érettségire már kialakul benned egy stilus egy irány és bátran választasz majd szint is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!