Létezik, hogy a L'Oreál ránctalanítóban nincsen sem hilauronsav sem pedig kollagén?
Figyelt kérdés
Most kezdtem használni ránctalanítókat mert megjelentek az első ráncok, eddig csak egy noiname 1k Ft-osat használtam, amiben volt a fenti két alapvető ránctalanító összetevő, de tegnap vettem egy ismertebb márkát, amiben otthon nagy meglepetésemre fedeztem fel, hogy nincsen benne sem ez, sem az. [link] Remélem nem én olvastam rosszul. Hogyan lehet hogy ilyen alapvető fontosságú anyagok hiányoznak, ilyen mionőségi termékből?2017. máj. 4. 18:50
1/7 anonim válasza:
Alapokkal se vagy tisztában. A ráncokat csak megelőzni lehet. Olvass egy kicsit többet a krémmánián!
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez megelőzia ráncokat?
Az van ráírva hogy ránctalanító.
Most akkor mi van ezekkel a savakkal?
2017. máj. 7. 19:26
3/7 anonim válasza:
Szerintem hanyagold az ilyen drogériás márkákat, mint a l'oréal és tényleg bújd egy kicsit a kremmania.hu t. Valamint ajánlom, hogy nézz utána a soklépcsős koreai arcápolásnak
4/7 A kérdező kommentje:
Nem jó ötlet, mert ha az emberek ezt veszik biztosan okuk van rá, hogy nem mondjuk tojást kennek az arcukra. Egyébként olcsóbb és jobb, mintha minden apróságot összevásárólnánk és előkészítenénk
2017. máj. 21. 15:05
5/7 anonim válasza:
Drogériában ne vásárolj az arcodra. Douglasben nézz körül. Ezeket a márkákat ajánlom: Estée Lauder, Chanel, Clinique, Ysl.
6/7 anonim válasza:
Olcsóbbnak lehet, hogy olcsóbb, de hogy felnyissam a szemecskéidet, higyj nekem, hogy nem érnek semmit.
7/7 anonim válasza:
Nem érnek semmit, ja. A laborosok meg, akik csinálják a krémeket, egész nap facebookoznak, azért tanulták a szakmájukat.
A hialuronsav a vízmegkötésben segít. Én pl. a vízhiányos bőrömre használom. A krémben viszont van retinol, ami jó ráncokra, bár eléggé hátul van az összetevő listán, nem lehet benne sok.
Nem alapvetőek ezek a ránctalanító anyagok, mindegyikben másra fókuszálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!