Nektek is húzza az aloe vera gél az arcokat? Kozmetikus ajánlotta, mert jó a kollagén termelésre. De annyira feszíti, húzza az arcom, hogy nagyon kellemetlen.
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 21:05
1/5 anonim válasza:
Szia! Az nagyon jó, ha húzza, működik. Esetleg ha hozzákeversz egy csepp mézet, akkor nem fogja annyira húzni.Az aloe vera nagyon sok mindenre jó külsőleg és belsőleg is.Sok minőségi kozmetikai termék is készül belőle, többek között arcfeszesítő,ránctalanító, arcselymesítő stb..Én is amiből csak lehet aloe vera alapú cuccokat használok.
2/5 A kérdező kommentje:
Ja, hogy az a jó, ha húzza😉
Kicsit kutakodtam és szőlőmagolajat is lehet hozzá cseppenteni. Az is jó ránctalanìtó és nem feszül annyira a bőr.
Még nem próbáltam, de kifogom.
2017. márc. 5. 10:32
3/5 anonim válasza:
Szia!A méz táplálja is a bőrt.Azon se lepődj meg, ha kipirosodik az arcod, mert a keringést is javítja.
4/5 anonim válasza:
Az a jó, ha húzza össze a pofád, mert annál erőteljesebben működik.
5/5 A kérdező kommentje:
4# Jobb lett volna, ha befogtad volna a pofád 😂😂😂😂
2017. máj. 6. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!