Milyen gyakran szabad az aloe vera növényről levelet levágni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 14:28
1/8 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy csak a 3 evnel idosebb leveleket szabad felhasznalni
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom h csak 4-5 éves növényekről lehet, de a kérdés az h milyen gyakran szabad. Havonta, 2havonta stb
2016. dec. 23. 15:00
3/8 anonim válasza:
Az első megválaszolta..értelmezd
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor most lassan.
Van mondjuk egy kifejlett, 5 éves növényem. Levágok az egyik (régi) leveléből egy db-ot, a benne levő anyagot az arcomra kenem.
Eltelik 2 hét. A múltkor megvágott levélből vagy egy másik levélből vágok.
Az volt a kérdés h milyen gyakran lehet ezt megcsinálni, milyen időközökben, hogy ne viselje meg a növényt stb.
Havonta, 2havonta stb.
Remélem érthető mostmár
2016. dec. 23. 18:44
5/8 anonim válasza:
A növényt nem érdekli túlzottan. Ha csak a min. 3 éves leveleket vágod, akkor marad elég a 3 évnél fiatalabb levelekből a növénynek.
6/8 A kérdező kommentje:
5.nek ment a zöld kéz
2016. dec. 23. 19:35
7/8 anonim válasza:
En ugy szoktam levagni hogy nem egy egesz levelet csak 1 cm et amit a sebemre kenek ha kell vagy pattanasra. Mar evek ota ugyanugy no a noveny nem lesz semmi baja
8/8 anonim válasza:
Mert az arcomra eleg az a keves es ha egy egesz levelet vagnek le tonkremegy hamar ha rajta hagyom a novenyen akkor meg bamrikor vaghatok ujra es honpokig ugyan az a level jo marad, nagyon strapabiro noveny amugy nekunk van egy 4 eves egy huszon valahany meg egy masik amirol fogalmam sincs de nagyon strapabirok szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!