Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a hajammal, hogy a...

Mit tegyek a hajammal, hogy a hajvasalas ne tegye toredezette?

Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 16:00
 1/4 anonim válasza:
100%
Ne vasald túl gyakran,használj egyenesítő krémet,ez valamennyire védi a hajadat,és vasalás után használj hajvégápoló olajat.
2008. okt. 14. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vasalás előtt hővédő spray,utána hajvégápoló.Hetente,kéthetente hajpakolás.
2008. okt. 14. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Hetente pakolás vagy kondícionáló, amit legalább fél óráig a hajadon hagysz, úgy hogy betekered fóliába. Hagyd törülközőben száradni a hajad, a végén pedig elég kb. 5 perc hajszárítózás. Avonos hajvégápoló olaj nagyon jó, azt hajvasalás után használd.
2008. okt. 15. 16:17
 4/4 anonim válasza:
komolyan azt nem értem, hogy itt van 40 " mit csináljak ha töredezik a hajam hajvasalástól/miért töredezik a hajam?" kérdés... azt nem értem, ha vasalni akarjátok, miért nyávogtok hogy töredezik, egyszerű, ne vasald-.- vagy viseld el, vagy vegyél mindenféle krémeket és spréket.. én is vasalom a hajamat, kicsit öredezik, de nem csinálok belőle ügyet, megoldom...
2011. jan. 1. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!