Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet az arcon lévő...

Hogyan lehet az arcon lévő grízt megelőzni?

Figyelt kérdés

8 éves korom óta pattanásaim vannak, jelenleg 35 vagyok, és még mindig. Az elmúlt két évben már annyira nem problémás a bőröm, addig volt, hogy 1-2 cm átmérőjű ragyák tanyáztak az arcomon. PCOS, IR és pajzsmirigy alulműködésem van, nekem a hízékonyság mellett ez jutott. Diétázom, sportolok.

Ebben a korban, ha hegesen is, de elviselhetően nézek ki, olyan nincs, hogy ne legyenek pattanásaim, de korábbhoz képest már "szépen" nézek ki.

Mostanában viszont -nem tudom miért- a pattanások mellett gríz is kialakul. Hogyan lehet ezeket megelőzni? Azt láttam, hogy eltömődött faggyúmirigynél alakul ki, de mivel lehet megelőzni az eltömődést?

Az arcápolás folyamatos, az egészségügyi problémáim miatt nem használok semmilyen kenceficét, mert az is tömít és csak még jobban pattanásos leszek tőle. 3 naponta bőrradírozom is. Nem váltottam más termékekre, nem kezelem mostanában másképp az arcomat.

2017. ápr. 28. 06:14
 1/1 anonim ***** válasza:

A lányomnak a Regenor diéta segített. ézd meg ezt a videót, és gondolkodj el rajta.

https://www.youtube.com/watch?v=yGL17S915Us

2017. máj. 2. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!