Mi segíthet megelőzni a töredezést?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam frissítő vágáson, csak ritkán szárítom, Tangle Teezer hajkefém van. Az egyetlen károsabb dolog, amit csinálok vele, hogy barnára festem (sötétszőkéről), de hajfestésnél is inkább a tartós színezőket részesítem előnyben.
Szeretném megnöveszteni, most állig ér, fiúsan rövidből növesztem több, mint egy éve. Kb. 3 havonta vágatok egy centit, amiből valahogy mindig kettő lesz, és így csak nagyon lassan halad a növesztése.
Milyen hajápolók (vagy egyéb) segíthetnek abban, hogy a hajvágás szükségességét kitolhassam 4-6 hónapra? Hogy kevésbé gyorsan viselődjenek meg a hajvégeim?
2016. máj. 19. 17:20
1/1 anonim válasza:
Ápold hajvégápoló olajjal lehet argán olajas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!