Milyen praktikákat legcélszerűbb követni, hogy a lehető leggyorsabban nőjön a haj, és hogy lehet a legjobban megelőzni a végek töredezését?
Figyelt kérdés
Ötleteket várok, bármi jöhet2015. febr. 1. 23:16
1/3 anonim válasza:
Én a következőt csináltam: kb. 2éve eldöntöttem, hogy hosszú hajt szeretnék. Akkor ér a hajam kb a mellemig. Elkezdtem biovannet szedni 3hónap szedés, 3hónap szünet, majd megint 3 hónap szedés... Amikor csak tudtam befonva hordtama hajam, a fodrászom tanácsolta, hogy az védi a hajvégeket. Nyáron nem szárítottam meg a hajam, nem használtam hajvasalót, hajsütőt meg hasonló dolgokat(megjegyzem még most sem). A végek törésére mindenféle hajvégápoló szérumot leht kapni, én argán olajat használok, meg mosás előtt kókuszolajos pakolással szoktam megpuhítani. Most kb a köldökömig ér a hajam, szóval szerintem használt amit csináltam. Sokan azt mondják havonta el kell menni fodrászhoz levágni a hajvégeket, de ez nem igaz attól maximum erősebb lesz a haja de nem fog gyorsabban nőni. Ja és táplálkozz egészségesen, egyél sok zöldséget mag gyümölcsöt, igyál sok vizet.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! ^.^
2015. febr. 1. 23:32
3/3 anonim válasza:
Így van, sok zöldség, meg gyümi, renegetg víz és multivitamin!!! Alap. Nekem a szűz kókuszolaj vált be hajvégápolónak, teljesen megakadályozza a száraz, szőkített hajamat hogy eltörjön. Reggel is felkentem egy nagyobb mennyiséget a hajamra, lazán összekötöttem. Mivel már nem túl friss holnap úgy is hajat mosok. Addig meg folyamatosan rajta van a kókuszolaj, kb. 24 óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!