Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntessem el a lehető...

Hogyan tüntessem el a lehető leggyorsabban a szám feletti kis bajuszt? Házi praktikáknak örülnék a legjobban.15L

Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 10:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
A leggyorsabb ha leborotvalod vagy legyantazod. :) 16L
2014. aug. 31. 10:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Leborotválni nem fogom mert csak megerősödik :P talán a gyanta:D
2014. aug. 31. 11:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A borotvától NEM erősödik meg semmiféle szőrzet, viszont bajúszra nem ajánlom, mert borostás lesz. Gyantát nem biztos, hogy tudsz keríteni így vasárnap, de szemöldökcsipeszed csak van. Én is azzal szoktam kiszedni, még ritkul is tőle :)
2014. aug. 31. 11:21
 4/16 simsi11 válasza:
Ha a gyanta mellett döntesz, akkor menj el kozmetikushoz, mert az ilyen x-epiles használatra kész gyantacsíkok szart sem szednek le. (saját tapasztalatból mondom) Vagy ott van a csipesz is, ami kicsit hosszú idő, fáj is, de ha csipeszelés előtt kicsit megdőrzsölöd a területet jégkockával, akkor nem fog annyira fájni. Vagy szőrtelenítőkrém. Hetente 1x bekened a bajszod területét, rajtahagyod 2percig és utána leöblíted. Csak egy hétig tart. Remélem segítettem valamennyit.
2014. aug. 31. 11:29
 5/16 anonim ***** válasza:
Én borotválom egy éve, nem borostás, és kb. 10 másodpercig tart..
2014. aug. 31. 11:34
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :D
2014. aug. 31. 11:35
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

Nehogy leborotváld! Nem vagy te pali.

Kozmetikushoz menj, vagy egyszer én úgy voltam h nem volt nyitva a kozmeikus és az egészet csipesszel kiszedtem. az tény h háromegyed óra volt kb. de kiszedtem teljesen. utána hideg vizes borogatást raktam rá és bekentem bepanthennel.

2014. aug. 31. 11:38
 8/16 A kérdező kommentje:
Csipesszel nagyon fáj? Mert gondoltam rá, hogy kiszedem azzal.
2014. aug. 31. 11:57
 9/16 anonim ***** válasza:
nekem nagyon fájt,plusz aznap mindig piros,másnapra meg kipattogzok
2014. aug. 31. 12:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Mindig csipesszel szedem, kb 1 perc alatt kész, és ha nem lassan huzigálod, nem fáj.
2014. aug. 31. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!