Nyugatinál felszállsz a kék metróra, mész 1 megállót és begyalogolsz. Vagy felszállsz a 4-6 villamosra és elmész oktogonig és onnan sétálsz be. Vagy elmész a kék metróval deákig, ott felszállsz a földalattira (sárga, M1 jelzésű) és elmész az operáig és onnan gyalogolsz be.
2010. dec. 3. 12:49
2/13 anonim válasza:
Igaza van tökéletesen az előttem szólónak, mind a három megoldás tökéletes és kb. időben is ugyanannyi. Szerintem most az is fontos, hogy egyszerű legyen, és ez a 4-6 villamossal lesz. Nyugatinál felszállsz, mész 3 megállót, Oktogonnál leszálsz. Andrássy út keresztezi a kőrutat, Andrássyn elindulsz a Duna felé, és elgyalogolsz a 21-es számig. Nyugatitól odáig cca 20 perc. Sok sikert! 40/n
2010. dec. 3. 13:23
3/13 anonim válasza:
inkább az oktogonon keresztül menj, mert a metróra muszáj vagy jegyet venni. (320 Ft, oda-vissza az már egy gyros)
2010. dec. 3. 14:08
4/13 anonim válasza:
Ahogy írták előtte, annyi helyesbítéssel, hogy a 4-6-ossal csak 1 megálló az Oktogon a Nyugatitól, nem 3.
2010. dec. 3. 14:51
5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
tehát akkor most a nyugatitól csak 1 megálló az oktogon villamossal, vagy 3? onnan meg már gyalog
igen az a fontos, hogy egyszerű legyen, mert húgom nyelvvizsgázik, én kísérem el, és nem késhetünk:S:S
2010. dec. 3. 15:17
6/13 anonim válasza:
A Nyugatitól 1 (EGY!) megálló az Oktogon!!!
Onnantól meg menj gyalog az Operaházzal szemközti oldalon, kb. az Operaházzal SZEMBEN van a 21. szám! (Pár házzal lejjebb.)
2010. dec. 3. 15:23
7/13 anonim válasza:
Kicsit előbb induljatok el, mert a körúton időnként gond van a villamosokkal... (Inkább előbb érjetek oda, mint később.)
2010. dec. 3. 15:25
8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, aranyosak vagytok!:)
Persze úgy terveztem, hogy azzal a vonattal mennénk, ami 7:30körül van bent a Nyugatiban. 8:30ra kell menni. Inkább mi várjunk egy csomót, mert ránk nem fognak várni az biztos!:)
2010. dec. 3. 15:31
9/13 anonim válasza:
Egy óra alatt bőven ott vagytok, gyalog is. A villamosok meg ebben az időszakban percenként jönnek, nincs velük semmi probléma (leszámítva, hogy alig lehet felférni rájuk).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!