Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntessem el a lehető...

Hogyan tüntessem el a lehető leggyorsabban a szám feletti kis bajuszt? Házi praktikáknak örülnék a legjobban.15L

Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 13 éves korom óta borotválom,de nem erősödött meg.16L
2014. aug. 31. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem erősödik a borotválástól a bajusz? Azt szeretném én látni, melyik normális nő vállalná be a borotválást csak azért, mert az csak 10 másodperc. Ismerősöm, egy tizenéves csajszi gyors akart lenni, leborotválta szakállal egyött, aztán úgy megerősödött a szőre, hogy csipesszel meg gyantával nehézkes lett volna azon segíteni, és inkább nem járt iskolába, teljesen kikészült. És más ismerősöm is borotvához nyúlt, azóta férfias borostája van időnként. Én inkább leülök negyed órára, és csipesszel kiszedegetem, az a legjobb. A gyantától szőrbenövésed is lehet, nem lehet valami kellemes, meg ha otthon nem akarsz vele pepecselni, el kell járkálni vele kozmetikushoz... A csipesz a legegyszerűbb.
2014. aug. 31. 14:09
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es, lehet, hogy mert még alapból nem erős a szőrzeted, mivel még kamasz vagy. Csak nehogy 20 éves korodra meglepődj. Kezdd el Te is csipesszel szedni, ne tegye tönkre az életed, vagy kezdj el gyűjteni végleges szőreltávolításra.
2014. aug. 31. 14:10
 14/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

az elején kellemetlen, de a gyanta is az csak jelzem, de hatásosabb.

szóval az elején kellemetlen de egy idő után belejössz, és nem is nagyon fog fájni kicsit bizsereg v valami. de gyanta után is csak az rövidebb. kipattogni én nem szoktam. a lábam szokott vagyisa combom szokott.

de a szám nem. fontos h miután kiszedted csipesszel rögtön tegyél rá hidegvizes borogatást. és kend be beoanthennel v neogranormonnal v valamivel ami hűsíti és ápolja a bőrt.

2014. aug. 31. 22:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát a kisfäszom fogja szálanként szedegetni...próbáltam, de hát egy gyötrelem. Szőrtelenítő krém, ha arra nincs idő, akkor borotva.
2014. aug. 31. 23:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Én se akarom szálanként kiszedegetni, ahhoz túl türelmetlen vagyok. Inkább a gyantát választom vagy a szőrtelenítő krémet. Bár az utóbbit használtam lábra is és alig használt szóval :P
2014. szept. 1. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!