Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet olyan hajfestéket...

Lehet olyan hajfestéket kapni, ami a bőrt nem fogja meg csak a hajat?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 25. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:

engem is érdekelne, főleg amolyan egyszer használatos, simán lemosható fajta, de eddig senki se tudott ötletet adni.

ha netán találsz, szólj pls

2017. ápr. 25. 11:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazából én a szakálamat szeretném befesteni, azért nem vagyok járatos a hajfestékek közt.

Utolsó élmenyem a hajfestékkel. kb 15éve volt, amikor megpróbáltam befesteni a hajam feketére.

2-3 hétíg fekete volt a homlokom, kezem, fülem.

Hát igen, ide női szakértelem kell.

2017. ápr. 25. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet venni olyan törlőkendőt amivel az odaszáradt festéket le lehet szedni. Vagy vazelinnel kend be a bőröd ami a szőrön túl esik.

Vagy amikor fested és festékes lesz simán letörlöd.

2017. ápr. 25. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Hajbalzsammal vagy testápolóval kend körbe vastagon a hajad/szakállad körül a bőrt (a balszam jobb szerintem, a testápoló hamar felszívódik) és befested. Vagy én mivel lusta vagyok ehhez egy durvább anyagú törülköző szerű vizes ronggyal simán le tudom dörzsölni ,a lényeg hogy azonnal festés után szedd le, ne hagyd megszáradni.
2017. ápr. 25. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!