Vettem hajfestéket. Hogyan fessem be itthon magamnak úgy, hogy szép, egyenletesen fogja meg a festék a hajamat, és ne legyen foltos?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 16:04
1/4 anonim válasza:
szia! szerintem az a legegyszerűbb hogy tincsekre választod a hajad és az épp befestendő tincs alá teszel 1 db. alufóliát, befested a hajad, felcsavarod az alufóliát és odatűzöd.és így tovább a többivel. megvárod azt a kb. 30 percet , kiszeded az alufóliát , megmosod - megszárítod a hajad és kész :)
2/4 anonim válasza:
[link] Remélem tudtam segíteni... :))
3/4 anonim válasza:
Ha van két tükröd akkor láthatod hátul is a hajad, szóval simán ecsettel fel tudod kenni mindenhova egyenletesen. A végén össze is masszírozhatod kicsit kesztyűvel...
4/4 anonim válasza:
nehogy fóliázz..... rengeteg idő megy el rá. elválasztod a hajad, nyomsz rá, eldörzsized, új tincs, új választékba nyomsz, eldörzsized, így végig az összes tincs választékánál, majd mikor ez kész, akkor a hajvégekre is. aztán 25-30 perc. ne rakj rá többet, mint amennyi kell, és kevesebbet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!