Először festettem itthon a hajamat, és sötétbarna lett a szőkésbarna hajamból. Akad valami jó praktika arra, aminek a segítségével gyorsabban kophat a festék?
Hallottam az oxy reload, Colour B4 termékekről, amik kiszedik a festéket a hajból, de mielőtt bármi kísérletezésbe kezdenék, jó lenne tudni, hogy van-e más út is? (Átfesteni nem szeretném)
Válaszokat előre is köszönöm szépen! :)
Milyenre akartad először festeni?
Ha hasonlóra, mint az eredeti, akkor esetleg most meg többször korpásodás elleni samponnal, azt mondják a WU2 is szedi a színt rendesen.
Idővel még a fekete is fakul és kopik valamennyit, elsőre pedig a legtöbb festék színe élénkebb, mint pár mosás után.
Segíthet még, ha teszel rá balzsamot, hagyod hatni jó sokáig, lehetőleg fólia alatt, aztán kimosod, az is szedi a hajfestéket.
10 éve festem a hajam, már nagyjából tudom, mitől kopik. :D
Először is nagyon szépen köszönöm a válaszod. :)
Barnára szerettem volna, olyan szép középbarnára, de hát tapasztalatból tanul az ember. Legközelebb világosabb árnyalatot kell venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!