Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nekem középszőke-világos...

Nekem középszőke-világos barna hajam van, de szeretném sötét barnára be festeni és vettem egy Syoss Mixing Colour 1-18 étcsoki árnyalatú hajfestéket és érdekelne, hogy mennyire fogja be a hajlamát majd, nagyon sötét lesz e?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van tapasztalata vagy ismerőse ezt a színű hajfestéket használta kérem írja meg, hogy mennyire fogta be nagyon sötét lett e?Mert nem akarok majdnem fekete hajat vagyis félek, hogy nem fogjól állni.
2013. nov. 10. 12:16
 1/2 anonim ***** válasza:

1-18 = fekete, barnás árnyalattal.

A Syoss meg vacak minőség, nem értem miért vesz bárki is ilyet, még drága is, hosszabb hajra két dobozzal alig elég.

A színe kb ilyen lesz: [link]

Nem az én hajam, neten találtam. Valósabb mint a dobozon lévő kép.

2013. nov. 10. 15:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de a képet sajnos nem nyitja meg :( de szerintem akkor veszek egy másik festéket de nem syosst! :)
2013. nov. 10. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!