Hogyan hordjam a vállig érő hajamat?
Figyelt kérdés
Nemrég vágattam le a fenékig érő hajamat mert suliba mindig összefogom és már ki szeredtem volna engedi csak zavart a hosszú hajam. Így vállig érőre vágattam.
Hogyan hordjam a hajam?
Ha simán kiengedem akkor a szemmembe lóg mert nem középen van elválasztva, ha középen lenne elválaszta bután néznék ki.
Ha előröl felkötök egy tincset úgyis bután nézek ki.
Fonni nem tudok magamnak.
Mit tegyek?
Hogyan hordjam a hajam?
2017. ápr. 24. 15:08
1/3 anonim válasza:
Szerintem, ha egy tincset a füled mögé raksz, a többit meg hagyod, hogy előre jöjjön, akkor nem tud a szemedig ellógni.
Sokaknak nagyon jól áll ez a frizura!
Szerintem próbáld ki
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Más megoldás?
2017. ápr. 24. 16:07
3/3 anonim válasza:
Fogd be egy mini copfba a barátnőm 20 éves is úgy hordja és mindenkinek tetszik. Én is lány vagyok én parkettába szoktam magamnak fonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!