Hogy hordjam a hajamat? Valaki adjon valami ötletet!
Figyelt kérdés
Fonni nem nagyon tudok csak alapfonást alulról az meg nem tetszik, a lófarok viseletet unom, a konty meg nem áll jól. Mit csináljak a hajammal? Elég hosszú leengedve nem fogom tudni hordani főleg suliban tesin, meg mikor melegebb van kicsit. De ha leengedett hajhoz van valami tippetek az is jöhet.
Köszönöm a válaszokat. 16/L (10.-es gimis leszek) csak hogy tudjátok kinek kell.
2016. aug. 16. 09:23
1/4 anonim válasza:
Szerintem vágasd le. Majd megnő! :)
Velem is ez volt. Nagyon sokáig hosszú egyenes hajam volt. Levágtam, aztán furcsa volt de jobb. Gyorsabban szárad, könnyebb ápolni.
Esetleg minden este csavard be vizeden, reggelre hullámos lesz. Kb 10 perc alatt megvan, és nem lesz olyan semmilyen.
2/4 A kérdező kommentje:
Semmiképp sem szeretném levágatni. De szoktam csavarni estére.
2016. aug. 16. 13:32
3/4 BulmaSwan válasza:
Ezt a youtube csatornát ajánlom. A csaj egy csomó féle hajat csinál magának. Persze vannak bonyolultabbak is, de egyszerűbbeket is csinál. https://www.youtube.com/channel/UCctjAAIUSW3DRS-5Phh_hgQ
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi ^^
2016. aug. 16. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!