Hosszu dus barna hajam van kb. a hatam 3/4-ig er majdnem a fenekemig:D es gimibe jarok hogyan hordjam praktikusan de szepen es vaganyan a hajamat?
Figyelt kérdés
Milyen kiegeszitot rakjak bele
jaja es nincs fufrum
Azert irtam ekezetek nelkul mert angol klaviaturam van
elore is koszi
2013. nov. 9. 14:53
1/4 anonim válasza:
aaa de mázlis vagy :)
nekem fenèk alá érő volt, de gyülöltem hajat mosni, kifésülni, ha összekötottem húzta, szóval levágattam vállig érőre nemrég.. mostmár megbántam, és növesztem a hajam, már mell alá ér, csak ugye mindig le kell vágatnom belőle, hogy szép legyen a vége is :)
privát üzenetben küldök egy-két ilyen oldalt, egy pillanat :)
2/4 anonim válasza:
http://www.youtube.com/user/torrinpaige/videos
Ezt csekkold le. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszii:)0
2013. nov. 9. 23:14
4/4 anonim válasza:
Az olyan szép :) :)..Ilyen hajjal aztán bármilyen frizurát meg tudsz csinálni..élj a lehetőséggel..konty, halszálkafonás, vagy csak egyszerűen kiengeded, oldalra 'rakod'..A legfontosabb hogy mindig nézzen ki valahogy, mert a hosszú hajat látják meg először:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!