Szerintetek hordjam több féle képen a hajamat? Mondanátok ötleteket hogy hogy hordjam?
Figyelt kérdés
Barna egyenes hát középtől egy olyan 5-10cm-el hosszabb.Nincs fufrum.Nem középen van elválasztva.Igazából szeretem a hajamat.De legszívesebben néha nagyon ritkán:D csak úgy össze gumiznám. Szerintetek hordjam úgy is? Meg valami tippeket mondanátok hogy hogy hordjam? Mert kb. 1 éve folyamatosan csak így hordom a hajam(simán leengedve.) és picit már unom és többen mondják hogy gumizzam néha össze meg csináljak vele valamit(jóból mondják) Jobb ha valaki több féle képen hordja a haját?2014. jún. 29. 00:39
1/5 A kérdező kommentje:
Azért nem hordtam eddig össze gumizva mert szerintem úgy nagyobb a fejem:DDDD vagy nem tudom.
2014. jún. 29. 00:46
2/5 anonim válasza:
Csak nem:D
Egyébként ahogy jól esik:)
Én is szeretem kiengedve hordani a hajam,de nekem van benne direkt egy kis fokozat,pont azért,mert így mégse olyan uncsi,de amikor meleg van vagy lazább napot tartok csak összegumizom,vagy felcsatolom és kész:)
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is fokozatos:)
2014. jún. 29. 01:58
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.:3
2014. jún. 29. 01:59
5/5 anonim válasza:
Használd ki, hogy hosszú a hajad, annyi jó hair tutorial videó van már az interneten, fonás, konty, gumizas, bármi. szerintem nincs annál rosszabb ha ki van engedve a haj mindig. nekem rövid, vallig erő hajam van de mindig csinálok vele valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!