Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék? Hogy fogok...

Mit tehetnék? Hogy fogok zuhanyozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megsértettem a bőröm borotvával. Nem elvágtam hanem mint amikor az aszfalt felhorzsolja a bőr felső rétegét. "Lekaptam a bőrt" így tudnám kifejezni. Folyt belőle a vér, lekezeltem bekötöttem, 2 óra múlva kötést cseréltem, viszont nem tudom hogy hogyan zuhanyozzak le, hogy ne vérezzen újból, vagy ne legyen semmi baja, mivel most nincs rajta kötést és hát reggel óta nem igazán gyógyult be a seb. Hogy fogok este zuhanyozni? Húzzak rá valami zacsit vagy hogyan? Köszi előre is :)

2017. ápr. 23. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia én is így jártam de én úgyanúgy zuhanyzom kicsit csíp az igaz :)) De ha gondolod addig tegyél rá valamit ha nem az egesz hanem kis reszben akkor ragtapaszt ajanlom addig:)
2017. ápr. 23. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Ne zuhanyozz, csak mosakodj meg. Régen nem volt zuhany, még is tudtak tisztálkodni az emberek.
2017. ápr. 23. 17:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Vagy engedek egy kád vizet es a bokámat kilógatom...:D

Első köszonom :)

Masodik haaaaat tudom az en nagyszuleim is ugy eltek, de ez mar mas vilag :)

2017. ápr. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!