Megpiszkált mitesszert hogyan kezeljek?
Figyelt kérdés
Homlokomon kis pici igazából szemmel alig látható kis pukli volt ami kezdett pirosodni, persze ha lealapozom se látszik de nem bírtam magammal így neki estem...de nem jött ki, gondolom még mélyen van pedig kiáztattam meleg vízbe. Most épp nyers aloeverával kentem le hogy a pirosságot levigye. Már nem merem megnyomni se csak félek, hogy feldagad reggelre vagy begyulladt. Szerintetek mit tegyek?2017. ápr. 23. 11:43
1/5 anonim válasza:
Ne nyomkodd! Kend aloe verával, teafaolajjal, vagy Sudocremmel. Éjszakára tegyél rá szárító krémet, szalicilsavas vagy alkoholos tonikot, esetleg korrektort. Napközben próbáld meg elfedni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) Aloeverát teszek rá este, bár sajna elmúlasztani nem fogja :/
2017. ápr. 23. 13:02
3/5 anonim válasza:
Legjobb a teafaolaj rá, de csak nagyon keveset kell rátenni arra a pöttyre és nem szétkenni. Rajta hagyod 1-2 órát aztán lemosod vízzel, majd egy pár óra múlva megismételni :)
4/5 anonim válasza:
Teafa olajat az arc megmosása után kell rátenni? Vagy lehet megmosatlan is, csak így random napközben? Az arcom könnyen zsírosodik.
5/5 anonim válasza:
Arctisztítás után használjátok a teafaolajat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!