Elkapartam egy mitesszert az orromon. Mivel tüntethetném el a nyomát?
Sziasztok!
Nagyjából 2 hete kijött az orromon egy barna volt (nem vagyok biztos benne, hogy mitesszer volt). Sajnos elkezdtem kapargatni, aminek hatására csúnyán kisebesedett az orrom. Nagyjából 1 hétig volt rajta varr, majd miután az lejött, egy vékony csíknyi seb maradt utána. Mostanra ez is összeforrt, viszont a csíknyi bemélyedés továbbra is megmaradt (úgy néz ki, mint egy vágás nyoma). Aloe verával kenegetem, de egyelőre nem használ. Nem tudom, mi tévő legyek, nagyon el vagyok keseredve. Kérlek ajánljatok valamit, amivel el tudnám tüntetni ezt a csúnya sebhelyet az orromról.
Előre is nagyon Köszönöm!
Nem hiszem, hogy el tudod tüntetni. Amúgy a mitesszerek azok a sok apró kis fekete pöttyök, amik általában az orron, állon, homlokon jelennek meg. A pórusokba beülő kosz ragad meg ott. Azokat elkaparni elég nehéz...
Ez szerintem valami más volt
Ez elég rossz hír :S
Próbáltad kezelni valamivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!