Nem régen vettem Black Maskot. Ma kipróbáltam és semmit nem csinált. Egy darab mitesszert sem távolított el. Ez miért történt?
Figyelt kérdés
A tasakos kiszerelésben vettem. A bőröm az átlagos és a zsíros között van. Nem tisztítottam meg túlzottan a bőröm előtte csak megmostam. Ez lehet a baj?2017. ápr. 15. 16:02
1/4 anonim válasza:
Azért mert egy nagy kamu, pénzlehúzás az egész.
2/4 anonim válasza:
Ahogy az első írta. Manapság már minden szart megvesztek ha az instán látjátok. Elárulom, hogy a rossmannban kapható 300ft-os 3dbos kiszerelésű miteszer eltávolító ezerszer hatásosabb, mint ez a kínai patkánymérges túlhypeolt black mask, csak arról senki nem posztol ezért nem menő olyat venni.
3/4 anonim válasza:
Az első két kommentelőnek igaza van abban, hogy manapság csak az agyonreklámozott termékeket veszik leginkább, és vannak annál sokkal jobb és minőségibb dolgok is, amiket nem látunk mindenhol. A Black Mask-ról nem mondom azt hogy egészséges és jót tesz a bőrnek, viszon a miteszerek ellen tényleg hatásos lehet. Amit te vettél az több mint valószínű, hogy hamisítvány, ha mindenképp Black Maskot akarsz használni, akkor inkább külföldről, eredetit rendelj (ami egyébként nem olcsó).
4/4 anonim válasza:
az összes ilyen kamu szerintem :D nem is dobom ki a pénzem ezekre a marhaságokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!