Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem régen vettem Black Maskot....

Nem régen vettem Black Maskot. Ma kipróbáltam és semmit nem csinált. Egy darab mitesszert sem távolított el. Ez miért történt?

Figyelt kérdés
A tasakos kiszerelésben vettem. A bőröm az átlagos és a zsíros között van. Nem tisztítottam meg túlzottan a bőröm előtte csak megmostam. Ez lehet a baj?

2017. ápr. 15. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert egy nagy kamu, pénzlehúzás az egész.
2017. ápr. 15. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írta. Manapság már minden szart megvesztek ha az instán látjátok. Elárulom, hogy a rossmannban kapható 300ft-os 3dbos kiszerelésű miteszer eltávolító ezerszer hatásosabb, mint ez a kínai patkánymérges túlhypeolt black mask, csak arról senki nem posztol ezért nem menő olyat venni.
2017. ápr. 15. 16:28
 3/4 anonim válasza:
Az első két kommentelőnek igaza van abban, hogy manapság csak az agyonreklámozott termékeket veszik leginkább, és vannak annál sokkal jobb és minőségibb dolgok is, amiket nem látunk mindenhol. A Black Mask-ról nem mondom azt hogy egészséges és jót tesz a bőrnek, viszon a miteszerek ellen tényleg hatásos lehet. Amit te vettél az több mint valószínű, hogy hamisítvány, ha mindenképp Black Maskot akarsz használni, akkor inkább külföldről, eredetit rendelj (ami egyébként nem olcsó).
2017. ápr. 15. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
az összes ilyen kamu szerintem :D nem is dobom ki a pénzem ezekre a marhaságokra.
2017. ápr. 19. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!