Mit kezdjek a göndör hajammal?
mindig szana szét áll, soha nem tudom kiengedve hordani
ha megmosom, és hagyom magátol megszáradni se jó
kipróbáltam már a hajszáritót aminek ilyen feje van az se vált be.
Nem is szép göndör minden tincs, van hogy „szöszös” az egész.
Már évek óta ilyen és nem vállik be semmi :/
Na, majdnem meglett az 5 év XD! Én a hajamat nem fésülöm ki hajmosás előtt (az csak ront a helyzeten),sőt szinte sose. Ennek köszönhetően nekem tincsekbe "rendeződnek" a rakoncátlan szálak. Én leginkább a hajszárításnál figyelek oda, mert ha azt elszúrom akkor már csinálhatok bármit, nem számít. Szóval most pontokba szedem, ami szerintem fontos mégis sokan nem tudjuk, hogy segíthetnek.
1.pont Használj törölközőt! Gyorsabb lesz a hajszárítás, ha előtte egy kicsit áttörlöd(nem dörzsölöd) a hajad, ráadásul a formázás is könnyebb így.
2.pont A fúvóka (tudod az a cucc, ami összeszűkíti a hajszárítót), azért lehet hasznos, mert egyszerűen oda irányíthatod a levegőt ahová szeretnéd.
3.pont Magamból kiindulva nem szeretek órákig hajat szárítani. Ebből következik, hogy a macerásabb dologgal, vagyis a hajam első részével kezdem a szárítást, ha azt sikerül elfogadható módon beszárítani, akkor már nem lehet nagy baj.
4.pont Amikor nagy nehezen végzek a szárítással (és tetszik végeredmény, akkor jön a turpisság, vagyis a hideg levegő, amit ilyenkor fél percig fújok a hajamra, hogy fixálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!