Miért piszkál mindenki azért mert göndör a hajam? ELEGEM VAN!
Az utcán beszólnak hogy "jó a hajad", meg mondják hogy fésülködjek már meg!!!!!!!!:'( De nem tehetk róla!!!!!!! Próbáltam vasalni de visszaugrik!!!!! Épp kezdek kibékülni vele, erre megint beszólnak az utcán!! A fiúk is ezzel piszkálnak és olyan rosszul esik!!!!! Pont a fiúk is és egyik fiúnak sem fogok tetszeni!! :'(:'(:'(
Annyit sírtam már...!!!! Pattanásos is vagyok!! sose lesz férjem!!! :'(:'(
SEGÍTSETEK! :'(:(:(:(:(:(:(:(
16/L
Ne küzdj ellene! Az a legrosszabbb amit tehetsz! Nekem is göndör a hajam. Én már elfogadtam! Növeszd meg hosszúra! Szép sörény lehet belőle! Csak megfelelően kell ápolnod!
Csak vizesen fésüld! Tegyél rá hajhabot, és hagyd megszáradni, vagy diffúzoros hajszárítóval szárítsd meg! A pattanásaidat kezteltesd kozmetikussal, vagy vegyél rá valami jó kis drogériákban is kapható tonicot, pakolást! Nyugi! Elfogod nőni! A hajadat pedig mindenképpen hosszúra, vagy félhosszúra hagyd meg! A férjhez menéssel meg még ráérsz! Mire eladósorba kerülsz, az is lehet hogy bomba csaj lesz belőled! Fel a fejjel!
Nekem is göndör a hajam, ennyi idősen nagyon sokat vasaltam, mint te. Most már leszarom. Sokaknak így tetszik.
Mellesleg ha kifésülöm, nagyon undorítóan néz ki, szóval én hajmosás után fésülködök, és ennyi. :D
Meg amikor kivasalom (kb. kéthetente).
21/L
Nekem szögegyenes, és örülnék ha göndör lenne :)
Nekem a nagy orrom miatt szólnak be de én már nem idegesítem magam. Már megbékéltem vele, nehogymár most mások miatt megint megutáljam magam.
Visszaszólok vagy ütök. Állj ki magadért, sok bunkó embernek nincs joga beszólni!
Szia!
Az én hajam is göndör. Amikor hosszú volt, mindenki dícsérte, és kérdezgettek, hogy dauerolom-e? Aztán levágattam, és össze vissza állt, nekem is beszólogattak... Nem tudtam mit kezdeni vele. Én is pattanásos voltam, és folyamatosan az járt a fejemben, hogy csúnya vagyok.
Az a baj, hogy ez kihat a kisugárzásodra. Tudom, hogy könnyű azt mondani, fogadd el magadd, és gondold azt, hogy szép vagy.
Én is vasaltam a hajam, de jól tönkretettem vele. Ma már visszasírom a göndör hajam.
Én ha újra annyi idős lennék, mint Te, akkor azt csinálnám, hogy a hajamra vennék pakolásokat, és balzsamokat a könnyebb kezelhetőségért. Nem száraz a hajad? És ezért tűnik fésületlennek?
A pattanásokra is csak kencéket lehet javasolni.
Nincsen egy jó barátnőd, aki tudna segíteni? Lelkileg nagyon jó támasz lehetne (nekem volt):)
Sok sikert!!
20L
szia:)
szerintem nagyon szép a göndör haj csajoknál, nem értem miért szólnak be érte...azok biztosan bolodnok....:)
nem foglalkozz velük:)
te legalább nem vagyok "tömeglány":)
amúgy van már tartós hajegyenesítés, nem tudom hallottál-e róla...állítólag a nagyon göndör hajat is ki tudják vele egyenesíteni és pár hónapig egyenes marad:)
és pl. Zsidrónál van brazil hajegyenesítés:)
lehet érdemes lenne utánanézned, vagy fórumokon kérdezni azoktól, akinek volt már tartós hajegyenesítésük:)
és kipróbálni, nem veszíthetsz vele semmit:)
bár nem tudom mennyire jó a hajnak, de szerintem annyira csak nem rongálhatja...:)
a pattikra pedig van megoldás...pl. van Garnier Pure Activ pattanáscsökkentő termékei (tonik, golyós kezelés), amik szerintem egész jók, vagy gyógyszertárban lehet ( ha jól tudom) venni szalicilsavat, ami szintén nagyon jó a pattikra és lehet továbbig elég:)
nem rögtön látszik az eredmény, de pár hét után jelentősen csökkennek a pattik:)
vagy bőrgyógyász is fel írhat rá vmit, vannak antibiotikum tartalmú oldatok, amikkel át kell kenni az arcot és az is jó a pattikra:)
nagyon fiatal vagy még, tök sokat fogsz változni, és ne aggódj lesz párod neked is:)
a hülye véleményekkel ne foglalkozz, egyre több a hülye...
te így vagy értékes ahogy vagy:)
lesz párod biztosan, mert vkinek pont az ilyen lányok tetszenek:)
de ha kipróbálod amiket írtam, hátha jobban éreznéd magad:)
fel a fejjel, mert szuper csaj vagy:)
sok sikert:)
Nagyon ritka a göndör haj, örülj neki, én hullámosítani próbálom az enyém, de a dög mindig kilógja magát:P
Milyen hosszú a hajad? Sztem bizti találsz a neten neked való frizukat. Egy jó fodrász pedig biztos meg tudja neked csinálni:)
A patik meg hidd el, elmúlnak.
Igencsak gusztustalan emberekkel futsz össze. Én pl tuti megdicsérnélek, göndör hajat akarok :D Olyan szép lehet *.*
Amugy meg a sok egyeneshajú divatbunkót meg sz*rd le, azért mondják mert a göndör nem divat XDXD
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!