Igaz hogy a sima haj már nem divat? Divatba lép a göndör haj? Mindenki ezt beszéli és már sok ujságban láttam is.
szia!
hát nekem magamból kiindulva az a véleményem h utolsó hetekben azért láttad őket göndör hajjal, mert már jó idő van és nem kell hajszárítóval megszárítani a hajamat aztán alapból meg göndör. aztán ha hajszárítóval szárítom akkor meg úgy áll hogy muszáj kivasalni.
arról meg hogy divat e én sem hallottam, remélem tudtam segíteni.
13/l
én azt hallottam, hogy idén tavasszal és nyáron valóban nagyon divatos a hullámos, romantikus loknis haj!
de van még más is, ami divat:
- nagyon hosszú haj
- nagyon rövid, fiús modern haj
- hullámos haj
- nagyon egyenes haj
én eddig is sokat vasaltam a hajam, és ezután sem fogom csakis hullámosan hordani, divat ide vagy oda. hordd úgy a hajad, ahogy jól áll!
Most a rövid haj után a hosszú és hullámos (nem göndör) haj a divat.
Még év elején volt nálunk erről szó a plakátokra is csak ilyen modelleket kerestek.
Most már megy ki a divatból a szögegyenesre vasalt haj is szerencsére.
De teljesen mindegy olyan kellene mindenkinek amilyet szeret és amivel kinéz valahogy. A divat az csak divat, nem az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!