A göndör vagy az egyenes haj a divat?
Sziija!:)
10évig volt divat a teljesen egyenesre vasalt haj,most azonban jön vissza a hullám.Szal a göndör és az egyenes között:))
Pici Cutte
Hát hamar elroncsolódhat tőle, gondolj az ápolására is. A hajnak nem esik jól látszólag sem, ha valami rá van erőltetve. Olyan frizurád legyen, amitől él a hajad, és akkor lesz a legszebb! Ki kell hoznod a hajadból a legtöbbet, legszebbet, ami csak tőle kitelik és akkor nem lesz mű sem. Nekem hullámos a hajam, nemrég mindig simára szárítottam, meg vasaltam, és eléggé elvékonyodott, kiszáradt, töredezett lett. É akkor mondtam, na jó, legyen az, amit te akarsz! Megvettem a neki legjobb sampont, hajápolókat, pakolásokat, Revalidot, mmmindent, és vizesen behaboztam, és úgy szárítottam, hogy be tudjon göndörödni, nem húztam ki kézzel, és rájöttem, hogy így a legjobb... Előtte mindig a gyönyörűen sima hajú "jól fésültnek" ható lányokat irigyeltem, mint amilyen Te is vagy:) de elfogadtam azt, amim van, és már így jobban tetszik.
Hát nem muris? Te hullámos hajat szeretnél, én meg simát szerettem volna. :)) Gondolj bele.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!