Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igaz, hogy a pillangó tetoválá...

Igaz, hogy a pillangó tetoválás a k*rvák jele?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 17:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hülyeség, attól még, hogy Csocsoszán volt a pillangókisasszony, nem a qurvák jele, különben is, ő is csak egy gésa volt. Nem attól leszel qurva, hogy mi van rádtetoválva, hanem attól, hogy hogyan viselkedsz. Viszont valaki magyarázta az egyik fórumon, hogy a fenék felett a derékra tetovál nonfiguratív mintákat ő csak qurvarendszámnak hívja. Na olyat ne akarj!
2010. máj. 12. 22:45
 12/17 anonim válasza:

Fenti válaszolóval egyetértek. Az USA-ban ha pont a feneked fölé tetováltatsz (akármit) azaz un. "tramp stamp"

[link]

Sztem lehet pillangó, csak ne oda tetkóztassad.

2010. máj. 13. 01:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Jaj,nem úgy kell érteni,hogy k@rva leszel attól,hogy pillangót tetováltatsz magadra,mert ettől nyilván senki sem lesz az. De a pillangó akkor is a k@vák jele!
2010. máj. 13. 08:35
 14/17 A kérdező kommentje:
most kicsit megijedtem. akkor most csináltassak?:S ajj nem tom:S
2010. máj. 13. 15:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezt még nem hallottam. Én attól nem hinnék valakit qrvának, hogy pillangó van rajta. Azok lehetnek nagyon szépek is. A "ribancrendszámról" hallottam, az a derékra tetovált nonfiguratív ábra. XD
2010. máj. 13. 19:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Mit csináltassak..Én hónapokig terveztem a tetoválásomat.

Meg is rajzoltam, tetováltattam, egy paraszt beszólást nem kaptam rá, max így odajönnek az emberek, hogy milyen szép.

Soha nem értettem, hogy lehet hirtelen felindulásból magadra varratni vmit.

2010. máj. 13. 20:51
 17/17 A kérdező kommentje:
nem hirtelen felindulűsból cisnáltatom.. én 2 hétig terveztettem, csak utána valaki mondta nekem h régen a kur*ákat hivták "éjszakai pillangoknak" és nekik volt tetoválásuk is ... ezért ilyedtem meg kicsit
2010. máj. 14. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!