Derékra melyik tetoválás lenne jobb? Egy csillag, vagy egy pillangó? Nem tudok dönteni. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 14:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy pillangó, csak ne "ribanc rendszám" legyen :)
2/5 anonim válasza:
Mindkettő unalmas, semmitmondó divattetoválás.
3/5 anonim válasza:
A csillag eredetileg orosz börtönökben terjedt el és a civil életben is beivódott a sablon tetkók közé.
Ettől már csak az jobb mikor 1kis b*zi gyereknek a csuklóján van 1 orosz csillag és azthiszi menő vele.
Hol ott tudná minek is a jelképe.
Derékra hülyeség varratni bármit is mert még én is azt mondom h nem jó. Bokára inkább v csuklóra.
4/5 anonim válasza:
Pillangó "éjjeli lepkés" tehát ribancjelkép.
A csillag meg már megint klisé... - a börtön sztorit én se hallottam de rajtam nincs is csillag.
A derék is uncsi már.
Ha megtehetném hogy tetkót csináltassak vmi egyedit, sajátot rakatnék, nem pillangót meg csillagot.
Mi jellemez téged legjobban? Arra keress valami jelképet! Vagy ilyesmi!
5/5 anonim válasza:
A pillangó a drogosoknak a jelképe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!