Melyik a jobb TV2-őn a Sztárral szemben című műsor vagy az RTL-en a Csillag születik műsor?
Hát ma anyém gépezni akart szal muszály voltam nézni a tv-t :D
csillag születik: kb britains got talent kopi az egész, az egész stílus ugynaz, nem is nagyon néztem...
sztárral szemben: namost talmát vágom, de a másik srácot nem nagyon tudtam kicsoda, oda kapcsolok látom birkát nyírják, időre, a közönség meg szurkol, tilla meg közvetít hevesen... komolyan mondom... nem tudnak már mit kitalálni, megasztárnak örültem volna, azon lehet nevetni meg stb, jól is volt megszerkesztve... inkább nem nézem egyiket se..
-aktív is szar ezzel a csajjal, régen jó volt,
-popdaráló is mekkora fun volt, az sincs már
-celebműszakból nem sokat láttam de az se tűnik valami nagy dolognak
-régen volt a favorit, az finoman szólva is szar volt...
joshi barath, mónika show... szánalom szerintem mind2
barátokközt,jóbanrosszban ... elég gyenge próbálkozások szerintem, dr house meg hasonlók mellett, nem nézem de nem véletlen kaphatott a bk 3.5öt imdbn, house meg 9.3on pl.. a vacsoracsata szerintem nézhető, hal a tortán szar volt... asszem már nincs is
rtl vmivel jobb szerintem szórakoztatásra, reggeli-t is szívesebben nézem mint a mokkát, bár magamból indulok ki, reggel suli előtt, leszarom kb a politikát..
sry ha hosszú lett, az lett :D kicsit bővebben válaszoltam
egyértelmű:Csillag születik!
néha vicces,de igazi tehetségek is vannak benne.kit érdekel h.melyik műsorra hasonlít???ez egy tehetségkutató,tehát nincs 2 egyforma rész,más produkciók,más zsűri..stb..lehet h.a tegnapi még nem volt olyan ütős,de ez csak az előválogató volt.nekem bejött.szerintem érdemes figyelni ezt a műsort.kedvencet választani és aztán szurkolni nekik.:)
a sztárral szemben megint egy olyan megalázó műsor,mint a celebműszak."mi vagyok a kiemelkedő,különleges,egyedi sztárok,állj ki velem,ha mersz,te egyszerű,szürke átlagember"--számomra ez az üzenete...
na erre nem vagyok kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!