Zsíros hajra tanács?
Vasárnap,kedden éa csütörtökön mosok hajat.
Mikor megmosom már másnap délután elkezd zsírosodni.
Baba sampont használok, zöldteásat ami zsíros hajra van, de nem segít.
Tavaly nyáron csak hetente 1x mostam és nem változott semmi.
Már sok éve ilyen a hajam.
17/L
Sampont próbálj váltani. Nekem a Gliss Kur például szörnyű mit művel a hajammal.
Alkati kérdés is lehet amivel nem tudsz mit kezdeni. Szárazsampon esetleg hogy plusz egy napot kibírj.
3# elhiheted,hogy nem hobbiból mossa ennyiszer.
de ha zsíros a haja már másnap, akkor szerinted járjon még egy hétig úgy? akkor meg pont a te fajtád szólna be neki vagy beszélné ki a háta mögött,hogy hogy néz ki a haja,igénytelen stb...
kérdező: én azt ajánlom, hogy próbálj kezdetben csak 1napot kitolni a hajmosásnál. vannak jó szárazsamponok,amivel menni fog. pl moss hajat vasárnap, azzal kihúzod hétfőn, kedden szárazsamponnal és szerdán mosd újra. azzal kihúzod aznap, csütörtök és pénteken szárazsamponnal. hétvégén gondolom nem járkálst annyira el,hogy zavaró legyen.
a batiste szárazsamponok nagyon jók, tényleg hatásosak,még ha te nem is érezd, de külsőre úgy néz ki,mintha frissen mosott lenne. +1 napot simán kitol.
szerintem idővel jobb lesz amúgy,de ebben a korban ez sajnos normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!