Miért divat az, hogy sokan barnára szoláriumoztatják
magukat?
Figyelt kérdés
Ma több nőt is láttam, akik mellett szinte világított a többi ember, ők maguk pedig barnábbak volt akármelyik kisebbséginél. Miért csinálják ezt? Néhányat más látásból ismertem, de pl. télen tök normális fehér bőrük volt. Most meg sötétbarna. Miért, Azonkívül hogy megnövelik a bőrrák kockázatát, egyrészt nem is szép! Nem is vonzó! Akkor már ennyi erővel akármelyik cigánylányt felszedhetem, talán még előbb le is fekszik velem mint ő, ha megtudja a fizetésem. Ezek a nők miért éreznek kényszert, hogy sötétbarnára pirítsák magukat? Nem lesz így könnyebb nekik, persze, ha egy elkezdi a munkahelyen, rögtön követi a másik 20, de egyszerűen nem szép. Ráadásul a legtöbb rendkívül morcos, és felsőbbrendűnek tekinti magát, legalábbis úgy érződik. Mire föl? Hogy sötétbarna lett a bőre?
Inkább egy természetes hófehérke mint egy műc.gány.
Számomra a szolis nőtől kevés taszítóbb dolog van, talán a tetkós nő.
2017. márc. 17. 17:30
12/18 A kérdező kommentje:
"Akkor már ennyi erővel akármelyik cigánylányt felszedhetem"
Szerinted csaj vagyok?
2017. márc. 17. 17:44
13/18 anonim válasza:
Nekem például a fehér lányok jobban tetszenek. Szerintem sokat ront egy lány külsején ha túl barna a sok szoláriumtól.
2017. márc. 17. 17:46
14/18 anonim válasza:
Nekem is az jött le elsőként, hogy olyan csajosan fogalmaz! :DD A szolis bőr sosem lesz olyan, mint a szép napbarnított, de attól függetlenül ha valaki ésszel csinálja szerintem nem gond, viszont ha valaki nem tudja hol a határ és úgy néz ki, mint egy grillcsirke az nagyon vicces. :D
2017. márc. 17. 20:11
15/18 anonim válasza:
Én se vágom, soha nem is értettem... szerintem mindenki a saját bőrszínével a legszebb. Ez sokszor hajszínre is igaz, de nem mindig,hiszen az hajlamos változni az évek során. Mindig is voltak, és lesznek is veszélyes trendek, amiket nagyon tolnak annak ellenére, hogy már mindenütt olvasni a káros hatásairól.
2017. márc. 17. 21:05
16/18 anonim válasza:
Valamiért sokak szerint csak a lebarnult bőr szép télen-nyáron. Szerintem a fehérrel sincs probléma, úgyhogy nem is megyek szoláriumba (amúgy is egészségtelen és nyáron majd úgyis lebarnulok).
2017. márc. 17. 22:29
17/18 anonim válasza:
Jaj már ez ízlés dolga. Nincs jobb vagy rosszabb. Van akinek a barna bőr tetszik egy nőn, van akinek a fehér. Van akinek az ázsiai lányok bőrszíne tetszik, van akinek a latin-amerikaiaké vagy a négereké. Van aki oda van a nagy mellekért van oda, másnak a kicsi tetszik, harmadiknak a középút, a negyediknek meg az orbitálisan nagy szilikon. Van aki rock zenét hallgat van meg aki meg tesz a zenére, a másik meg az elektronikusra esküszik.
Ezen rugózni, hogy ki mennyit jár vagy nem jár szoliba és milyen tőle a bőre akkora tirpákság mint az ég. Tipikus kislányos dolog: ha valaki valamiben más mint én, akkor jól leszólom. Ő magas én meg alacsony: a nagy lányok rondák. Ő sportos én nem: az izmos lányok olyanok mint a fiúk. Nekem rövid a hajam, neki hosszú: tuti póthaj. Dedó.
2017. márc. 17. 22:35
18/18 anonim válasza:
En nem divatbol jarok,de mivel testem tele van kis csunyacska hegekkel,amit telen ruhaval eltudok takarni,nyaron viszont lekerül a sok ruha es egyre több testreszünk latszik így muszajnak érzem,hogy szolizzak,legalabb,ha barna vagyok így nem olyan feltűnő és mehetek emberek közé..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!