Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért divat az, hogy sokan...

Miért divat az, hogy sokan barnára szoláriumoztatják magukat?

Figyelt kérdés
Ma több nőt is láttam, akik mellett szinte világított a többi ember, ők maguk pedig barnábbak volt akármelyik kisebbséginél. Miért csinálják ezt? Néhányat más látásból ismertem, de pl. télen tök normális fehér bőrük volt. Most meg sötétbarna. Miért, Azonkívül hogy megnövelik a bőrrák kockázatát, egyrészt nem is szép! Nem is vonzó! Akkor már ennyi erővel akármelyik cigánylányt felszedhetem, talán még előbb le is fekszik velem mint ő, ha megtudja a fizetésem. Ezek a nők miért éreznek kényszert, hogy sötétbarnára pirítsák magukat? Nem lesz így könnyebb nekik, persze, ha egy elkezdi a munkahelyen, rögtön követi a másik 20, de egyszerűen nem szép. Ráadásul a legtöbb rendkívül morcos, és felsőbbrendűnek tekinti magát, legalábbis úgy érződik. Mire föl? Hogy sötétbarna lett a bőre?
2017. márc. 17. 15:55
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
És erre még fel is húznak egy világos felsőt, legyen még nagyobb a kontraszt. Attól, hogy távolról kisebbséginek tűnnek (már bocsánat, de tényleg annak tűnnek), még nem fog senki sem máshogy állni hozzájuk, sőt! Nem is értem mi játszódik le az ilyenek fejében...
2017. márc. 17. 15:59
 2/18 anonim ***** válasza:
9%
Jó, vannak szélsőséges esetek, de még mindig job, mint mikor valaki olyan hofehér, mint aki beteg.
2017. márc. 17. 16:02
 3/18 anonim ***** válasza:
47%
Milyen színűre lehet még "szoláriumoztatni"? :D
2017. márc. 17. 16:13
 4/18 anonim ***** válasza:
61%
Ezt tuti egy csaj írta. Amúgy én meg pont azt vettem észre, hogy már nem akkora divat, mint régen. Meg az, hogy csinálja pár agyatlan, nem azt jelenti, hogy trendi is lesz, de csak had legyenek abban a hitben, ha nekik úgy jó. Amúgy meg meg is válaszoltad a saját kérdésed, egyik elkezdi, a többi folytatja, birka reakció.
2017. márc. 17. 16:16
 5/18 anonim ***** válasza:
9%
Ésszel is lehet csinalni! A szép konturos barna bőr pedig örök divat. Nem, nen a feketere szolizott :)) persze a hofeherkek mindig mast fognak mondani
2017. márc. 17. 16:21
 6/18 anonim ***** válasza:
46%

Régen sokkal durvább volt a szolárium mánia. Egy kellemesen barna bőr pedig mindig is szépnek számított az elmúlt pár évtizedben. Szerintem nem is fog a középkori és újkori divat visszajönni, hogy az számít szépnek, ha valaki hulla sápadt, mert azt jelenti, hogy neki sosem kell dolgoznia (a napon).

Persze az baromi undorító amikor valaki szinte négerré égeti magát.

2017. márc. 17. 16:31
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk a sápadt nem egyenlő a fehér bőrrel. A fehér bőr is tud nagyon szép lenni, ha hozzáillő hajszínt választanak hozzá és megfelelő színű ruhákat. Sötétebb bőrrel is látni sápadt embereket az utcán. A lebarnult bőr már a jólét jele lett, azt hiszik van pénzed napozgatni. :D
2017. márc. 17. 16:38
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Plusz a barna bőr jobban elfedi a bőrhibákat. Ha nem barnulnának le, látszana, hogy nem remekelnek arcápolásban.
2017. márc. 17. 16:48
 9/18 anonim ***** válasza:
71%

"A szép konturos barna bőr pedig örök divat."

Régen (és bizonyos körökben most is) a fehér bőr volt az előkelőség jele, a barna meg a földön dolgozó parasztoké.

Én természetes kreol vagyok, de mindig is szerettem volna gyönyörű, áttetsző porcelánbőrt.

2017. márc. 17. 17:11
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Minden ember ugy nez ki ahogy az neki jol esik, es ahogy szepnek latja magat. Nem ertem teged miert zavar ha valakinek barna a bore, orulj hogy neked nem barna a borod, mivel a kerdesedbol kiveheto hogy nem tetszik neked a barna bor.
2017. márc. 17. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!