Szőke haj hosszabb távon?
Figyelt kérdés
Az eredeti hajszínem középbarna, egy ideje viszont szőkére festem.
Imádom ezt a színt, ez vagyok igazán én, viszont nagyon töredezett lett a hajam. Rendszeresen vágva van belőle, használok különböző balzsamokat, stb., ezeket felesleges is leírnom szerintem.
Most viszont elgondolkodtam, hogy hogy lehetne úgy megtartani ezt a hajszínt, hogy kevésbé roncsolódjon? Az, akinek hosszú évekig így van festve a haja, annak hogy bírja? Van erre valamilyen megoldás?
Most sötétebb szőkén gondolkodok, hogy ne legyen nagyon világos, hátha az segít, de lehet, hogy ez nem számít semmit. Vagy ha megtalálom a tökéletes színt és mindig csak a tövét festem, az úgy jó lenne szerintetek?
Köszönöm a válaszokat előre is!
2017. márc. 16. 10:53
1/2 anonim válasza:
Évek óta szőke vagyok, mindig csak a hajtövét festetem. Ha fel kell frissíteni a színt, akkor színezőt használok, de ez nagyon ritka. Rendszeresen használok jó minőségű hajpakolást (tehát nem serical latte és társait :D), hajmosásnál is odafigyelek arra, hogy ne az egész hajamat samponozzam, kizárólag tangle teezer fésűt használok, lehető legritkábban formázom a hajamat, szerencsére anélkül is szép, egészségesen étkezem, szedek hajvitaminokat, sok vizet iszom.. :)
2/2 anonim válasza:
Ti szokito por nelkul festitek siman szokere ? Én most novesztem le a szoket mert nekem kozepbarna hajam van, es ha siman szoke festekkel van festve besargul:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!