Huszonéves vagyok, egyre több ősz hajszálam van, miért jön le a hajfesték pár hajmosás után róluk? Valami tipp, hogy hosszabb távon megfogja?
Milyen színűre fested? Ha valamilyen barnás árnyalat, akkor ajánlom, hogy próbáld ki a hennafestéket. Anyukám használja, neki a haja fele ősz már, és nagyon szépen befogja. Ráadásul a hagyományos hajfestékek roncsolják a haj pigmentállományát, ami nálad ezek szerint eleve nem túl jó minőségű. Ezáltal gyorsíthatják az őszülést. És szerintem ezért nem fogja be rendesen a hajfestéked a hajad.
Esetleg próbáld meg azt, hogy szőkével melíroztatsz. Így még ha nem is fogja be az ősz szálakat, nem lesznek feltűnők, mivel nem egységes színű a hajad.
Sötétbarna a hajam, ezért ugyan ilyenre festem, bár mostmár őszes-sötétbarna :(((
Hennával nem merek rámenni, mert ha mégsem fogja be jól, tudom, hogy lefog dobni minden hajfestéket amíg nem nő le, annyit meg nem merek kockáztatni.
A nagymamám 30 évesen teljesen ősz volt, tőle örököltem :(((
Akinek nem tetszik az én vagyok, nem akarok undorítóan kinézni. Már sok hajfestéket próbáltam, normális az, hogy úgy 2 hét után teljesen kimosódik az ősz szálakról? (Nem hajszínező.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!