A bikinivonal gyanta valovan csak a vonalig tart? Nem kérhetek teljes gyantázást?
A kèrdèsènyege higy a v
Bikini gyanta az ugyanaz mint az intim csak màs nèven ?
Egyrészt talán megérné megkérdezni ott, ahol a bikinivonalat vállalják, hogy Brasil Wax-ot vállalnak-e, mert nem kizárt, mégha nincs is megadva elöre.
Másrészt Németországban elég elterjedt dolog, ha nálatok nincs, akkor egy közelben lévö nagyobb városban érdeklödd meg. (esetleg keress rá a neten)
Én egy 3000 fös faluban élek, itt nincs, de a szomszéd kisvárosban (10000 fö) már igen.
Itt màr elterhedt az hogy villanófènnyel hisszabb tàvra eltàvolitjàk. De terhessègem miatt nem lehet.
Itt a kozmetikusok inkabb bőr àpolàs-fuatalitassal foglalkoznak volt ahovà bementem es mondta hogy ő ilyesmit nem vallal ugy nèzett ram mint egy debilre.
Volt ahovà csak telefinàltam hogy időpontot jerjek ott is mondtak hogy max hónajról szednek.
Otthon egy ket nap alatt talàltam ra a kozmetikusra . Biztos vannak kozmetikusok akik vàllaljak de en senjit bem ismerek es nincs aaki ajànljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!