Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen módszer, termék a...

Milyen módszer, termék a leghatásosabb a mitesszerek eltávolítására?

Figyelt kérdés
Már sok mindennel próbálkoztam. Arcmaszkokkal, ilyen kis tapaszokkal, de egyik sem vált be, konkrétan semmit nem szedtek ki a bőrömből. Próbálok odafigyelni a bőrömre, reggel-este megtisztítom, használok hidratálókrémet illetve radírozni is szoktam. Az arcom viszont még így is tele van kisebb-nagyobb mitesszerekkel, amiknek egy részét időszakosan ki szoktam nyomogatni, ilyenkor illetve radírozás után egy darabig még egész elfogadhatóan is nézek ki. Ugyanakkor nem tudom mindenhol rendesen eltávolítani őket pl. az orromon nem és előbb utóbb újra láthatóvá válnak. Sajnos elég tágak a pórusaim, konkrétan látszik, hogy "lyukacsos" a bőröm, tehát elég könnyen telítődnek, de ezzel nem hiszem, hogy sok mindent tudnék csinálni. Pattanásaim már ritkábban vannak, néha egy-kettő előfordul, de nem jellemző. Gondoltam már rá, hogy elmegyek egy kozmetikushoz, de nem ismerek egyet sem és így nem igazán bízom bennük, félek, hogy még rosszabb lesz az eredmény mint előtte (sajnos már láttam ilyet). Esetleg tudna valaki tanácsolni valamit, ami neki bevált?
2017. márc. 4. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges táplálkozás, minden sz..r cukros kaja és ital mellőzése. Napi min 2 liter víz elfogyasztása, hogy a szervezted méregtelenítve legyen. Ez a leghatásosabb módszer.
2017. márc. 4. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Én aláírom, hogy fontos az egészséges táplálkozás, én is próbálkozom, viszont ettől még nem tisztul ki az arcom.
2017. márc. 6. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
25%

és vajon mennyi ideje próbálod?

tévedésben vagy! ha hosszabb ideig mellőzöd a sok sz..r kaját és megiszod a napi megfelelő mennyiségű vizet, akkor igen is, tisztul! mert nem viszel be annyi mérget!

2017. márc. 6. 20:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, viszont a már meglévő mitesszereket valahogyan el kellene távolítanom és erre keresek egy módszert, hogy hogyan lehetne őket kiimádkozni a bőrömből.
2017. márc. 7. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!