Mi a leghatásosabb módszer az orron és homlokon megtalálható fekete kis miteszerek elen?
Házi praktikák, módszerek érdekelnek, nem költök nagyon csodaszerekre úgy se válnak be :D
Hallottam, hogy a fogkrém hatásos valamennyire...20 percig kell rajta hagyni majd lemosni , és ezt 2 hetente lehet megismételni. Erről tud valaki valamit?
Mindennap arctisztítás.
Az orra lehet ragasztani pattanáskiszedőt. Ráragasztod, 15 perc múlva óvatosan lehúzod, és tele lesz.
Kinyomkodod őket, vagy arcradír nagyon hatásos mitiknél. Tudom, hogy írtad, hogy nem szívesen veszel csodaszereket, de van az a maszk, felkened krémként, 20 percig ott hagyod, és ahogy megszárad le lehet dörzsölni. Ez nekem nagyon jót tett, mert ugye a fekete mitik a portól, a pórusokba jutó kosztól vannak, és ez a maszk összehúzza a pórusokat, sokkal kevesebb miteszerem lesz utána. Viszont ezt házilag is el lehet készíteni, bár nem tudom, hogy mennyire hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!