Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik vitamin felel a bőr...

Melyik vitamin felel a bőr szépségéért? Nagyon meglátszik a fáradtság. és a hajnal 4-es kelés az arcomon.

Figyelt kérdés

Olvastam az A vitamint..de nem találtam külön A vitamint sehol..csak ilyen A-Z ig multivitaminokat.

Smink kizárva..mert férfi vagyok XD

2017. febr. 26. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
D-vitamin, Halolaj kapszula amiben Omega3 van. Fáradságra MagneB6 :)
2017. febr. 26. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyél sok répàt.Egészséges és a hajnak is jó.Legalàbb napi egy vagy 2naponta egyet egyél meg.Vagy biovanne,azt mondod hogy a baràtnődnek kell.Gyógyszertàrba keresd,a rossmannba dràgàbb.Abba sok vitamin van,nem csak nők szedhetik!!
2017. febr. 26. 22:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. febr. 26. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:

A Merz drazse a legjobb.

Nem veletlenul nincs sima A-vitamin. Az mar gyogyszernek minosul, pl: Roacuttan. Az A vitamin nem urul ki a szervezetbol hanem elraktarozodik a majban, nagy dozisban karositja azt. Megis felirja borgyogyasz ha olyan hihetetlenul pattanasos vagy, hogy mas nem segit. En vagyok ra az elo pelda, milyen nagy dozisu a vitamint hosszu ideig szedni. Konkretan megkopaszodtam tole, ugy tonkretette a majamat. 3 ev volt mire visszanott!

A multivitaminokban van A vitamin, de ezeket sem ajanlatos nehany honapnal tovabb szedni.

2017. febr. 27. 00:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Először is, alszol te eleget? Mert alvás közben is csomó hormon termelődik, amik felelősek a bőr (és az egész test) épségéért (pl hgh, inzulin). Aki 4-kor kel, annak legkésőbb 8-kor ágyban a helye.

Emellett szinte az összes vitamin felel a bőrért, mégha közvetetten is, mert pl a B vitaminok segítik a bőr védekező képességét az uv sugarak ellen, a D pedig az egészséges hormonháztartásért is felel. A magnézium jó az izmoknak, amik a bőr alatt vannak, kitöltik úgymond, stb.

De ha ki kellene emelni párat, akkor az A vitamin, HGH, kollagén és a fehérje talán a legfontosabbak.

A legjobb A vitamin forrás a tőkehalmáj olaj, vagy bármilyen máj. A HGH termelés alvás, edzés és éhezés közben a legmagasabb, kollagén a hüvelyesekben, zöld levelesekben, brokkoliban fordul elő leggyakrabban.

2017. febr. 27. 10:03
 6/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem egy vitamin felel a bőrért, ahogy a máj se csak egy tápanyagtól fog jól működni. Nincs univerzális csak ez és semmi más hatóanyaga a jó bőrnek. A bőrnek minden kell, ami jó neki. A-vitamin, C-vitamin, D-, E-vitamon, ásványi anyagok, víz, zsírok stb.

Nyilván fontos, belülre mit viszel be, de egy jó topikális ápolás, reggeli+esti rutin se ártana.

2017. febr. 27. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!