Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok mérhetetlenül...

Miért vagyok mérhetetlenül fáradt?! Már tönkre teszi a mindennapjaimat is!

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok felébredni, hiába állítom be az órám. Naponta kb 8-9 órát alszom. Calivita Iron Plust szedek, mert vérszegény vagyok. Emellett Calivita Niacin x-tremet, mert tanulós időszakom van, szakdoga írás miatt. De a fáradtság tönkre teszi a napjaim, nulla életkedv, délelőtt mire felébredek, elvesztegetek csomó időt. Ezek mellett szedek D vitamint, C vitamint, multivitamint. Salátákat eszek 2 naponta, nem vagyok elhízott,sokat szellőztetek, szabadban is sokat vagyok. Mit tehetnék még?!

2016. aug. 9. 09:15
 1/5 anonim válasza:
Nekem is volt fáradtsági problémám, nálam vashiányt fedeztek fel. Egy vérvétel talán jót tenne.
2016. aug. 9. 09:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, nálam is kiderült már a vashiány, azért eszem a vastablettát. Fél évente megyek újabb laborra, semmi változás. Semmi javulást nem érzek :(
2016. aug. 9. 09:28
 3/5 anonim válasza:
Talán valami mással kéne próbálkoznod, falj fel egy grillcsirkét. Próba szerencse. Azért sok sikert kívánok.
2016. aug. 9. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:
A nyers lédús gyümölcsök , méz , teljes kiőrlésű gabonák , sok víz , zöldségek használnak . Tabletták károsak kövesítenek mert mű dolgok . A főtt sült dolgok húsok tejek se hasznosak , árt a só finom liszt fehér cukor szénsav , ecet és tartósított ételek . Minél természetesebb annál jobb .
2016. aug. 9. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ilyen típus vagyok, sok mindent kipróbáltam: sport, egészséges étrend, vitaminok. Ami talán segített, hogy kevesebb húst ettem, kalcium+magnézium+c vitamin tablettát szedtem, bár ez több nap szedés után nem működik, azért jobban bírtam koncentrálni. De ugyanúgy elfáradtam. A fáradtság sokkal több dologra vezethető vissza, lelki és fizikai fáradtság is lehet egyszerre, idegrendszer, anyagcsere, ásványi anyagok mennyire szívódnak fel a szervezetedben...

Én tudom magamról hogy nyitott típusú idearendszerem van, és a tömegben pillanatok alatt elfáradok, szóval próbálom elkerülni azokat helyzeteket. Ha tudod mi fáraszt le, igyekezz kerülni azt.

Számodra lehet ez az időszak, amit most megélsz stresszesebb és sokkal több energiát szív le belőled mint általában.

Megéri olyan dolgokat csinálni, amitől lelkileg felfrissülsz. Pl csinálj olyat amit még eddig sosem próbáltál ki, ami érdekes számodra és vadi új dolog, sokkal több energiád lesz utána. Délelőttödet át kéne programoznod, ne húzd el, hanem a fontos teendőidet akkor végezd el, és közbe egyél egy fagyit vagy amit szeretsz, tudod azért motiváld, dicsérd magad hogy ezt most megcsinálod! Fontos lenne a tudatosság, mit miért csinálsz, úgymond menedzselni az idődet, hogy mit mikor meddig csinálod, úgy beosztani, hogy kellő időd legyen magadra és a teendőidre.

2016. aug. 9. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!