Miért vagyok mérhetetlenül fáradt?! Már tönkre teszi a mindennapjaimat is!
Sajnos én is ilyen típus vagyok, sok mindent kipróbáltam: sport, egészséges étrend, vitaminok. Ami talán segített, hogy kevesebb húst ettem, kalcium+magnézium+c vitamin tablettát szedtem, bár ez több nap szedés után nem működik, azért jobban bírtam koncentrálni. De ugyanúgy elfáradtam. A fáradtság sokkal több dologra vezethető vissza, lelki és fizikai fáradtság is lehet egyszerre, idegrendszer, anyagcsere, ásványi anyagok mennyire szívódnak fel a szervezetedben...
Én tudom magamról hogy nyitott típusú idearendszerem van, és a tömegben pillanatok alatt elfáradok, szóval próbálom elkerülni azokat helyzeteket. Ha tudod mi fáraszt le, igyekezz kerülni azt.
Számodra lehet ez az időszak, amit most megélsz stresszesebb és sokkal több energiát szív le belőled mint általában.
Megéri olyan dolgokat csinálni, amitől lelkileg felfrissülsz. Pl csinálj olyat amit még eddig sosem próbáltál ki, ami érdekes számodra és vadi új dolog, sokkal több energiád lesz utána. Délelőttödet át kéne programoznod, ne húzd el, hanem a fontos teendőidet akkor végezd el, és közbe egyél egy fagyit vagy amit szeretsz, tudod azért motiváld, dicsérd magad hogy ezt most megcsinálod! Fontos lenne a tudatosság, mit miért csinálsz, úgymond menedzselni az idődet, hogy mit mikor meddig csinálod, úgy beosztani, hogy kellő időd legyen magadra és a teendőidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!