Milyen (gyógyszert? ) szedjek?
Jó, igazából nem gyógyszer.
Szóval az van, hogy most nagyon kell tanulnom, de érzem sokszor nem megy, fáradt vagyok. Fáradt, és nem tudok koncentrálni.
Szóval nem akarom sokáig húzni, és bocsánat a rossz fogalmazásért.
Ti milyen multivitamint ajánlanátok?
Zentrum-Energy , Supradyn, Eurovit-Multilong, Béres Actival Max, Pharmaton Vital, vagy milyet???
Válaszotokat köszönöm, 16/F! :)
Nézd meg arányaiban melyikben van a legtöbb hatóanyag es azt.
Esetleg meg hasonlítsd össze a mega daily one es a one-a-day készítményekkel.
Szokj le arról hogy gyógyszernek hivod azt ami kapszula formájában van, rossz beidegződés lesz aztán elég ciki amikor 28 évesen valaki beszól a vitaminra hogy minek szedek gyógyszert es amikor szólok, hogy vitamin ránéz es közli hogy ez neki gyógyszer...
16 évesnek mondod magad.
Hol élsz, ha CET szerinti 00:29-kor írod ki kárdásed, amiben fáradtságodra panaszkodsz.
Fáradtság ellen legjobb gyógyszer a pihenés!
.
Mielőtt vitaminokat szesz, nézz körül a MEGBÍZHATÓ oldalakon azok tulajdonságairól!
.
"Vitamin" ugyanúgy nincs, mint "gyümölcs", mindegyiknek más és más a hatása hiány- és túlszedés esetén.
A vitaminok szedése rendben van, de ne feledd a legfontosabb, hogy eleget aludj! A tanulást célszerű korábra tenni, ha tudod, és lefekvés előtt közvetlenül ne tanulj, ez rossz hatással lehet az alvás minőségére. A sok (nem túl sok!) mozgás segíti a kiegyensúlyozott életet, és hozzájárul a jobb minőségű alváshoz is! A kávé, kóla, cukros, sós dolgokat minimalizáld! Nem azt mondom, hogy ne, csak mértékkel, fogyassz sok folyadékot (ha lehet pl vizet)! Tanulás közben tarts kisebb szüneteket, csinálj egy pár fekvőtámaszt. guggolást, stb., az nem jó ha belealszol, gyakorlatilag nem is tudsz semmit megjegyezni. Segít, ha saját jegyzeteket csinálsz, elmondod (akár hangosan is!), mintha tanár lennél és magyaráznád a gyerekeknek.
Általában életmódváltásra van szükség a legtöbb a tiedhez hasonló esetben!
Válaszokat köszönöm, tényleg..! :)
1. nem tudom milyenek a: mega daily one es a one-a-day
és köszi a tanácsot teljes mértékben igazad van, igyekszem nem így hívni/nevezni.
2. Igaz, tényleg 00:29-kor írtam ki, DE: ezt tudtam, és általában nem szoktam eddig fent lenni. De azért igyekszem minél hamarabb lefeküdni.
3. hát jó, de hát elég sok van, és általában csak este van nyugi...
Oh szeretek mozogni, kertes házban lakok, bár tény ami tény sokkal többet kellene, főleg így télen. Kávét kólát e-italt csak nagyon ritkán iszok, mikor nagyon fáradt vagyok, vagy megkívántam (ezt is csak az utóbbi években kezdtem el)
Nem tudom, hogy a víz segít-e megjegyezni a dolgokat...
Am a mozgás jó dolog, bár nem hiszem, hogy túl sokat segítene...
--Egyébként: 16/f vok, 175cm, 65kg, és eddig nem szedtem semmilyen gyógyszert. Viszont azt mondják a vitaminok jó dolgok, ééés NEM VÁLASZOLTATOK A KÉRDÉSEMRE!
Bocsi, ha keményen fogalmaztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!