Mitol van ez? Mit tegyek? Szedjek gyógyszert? Járjak phsziholohlgushoz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
ez szinten az en tortenetem. befolyasolhatja ez is?
phsziholohlgushoz???
Na fuss mégegyszer neki ennek a szónak.
igaza van a másodiknak, kellene valaki, aki segít neked.
nem tudom,hogy számít-e, de én szívesen meghallgatlak. tudom milyen, amikor egyedül érzi magát gyerekként az ember. ha gondolod, írj nekem. 21/L
elso koszonom.szerintem kiakadnanak ha megtudnak hogy massal.beszelem meg ezeket..de ha egyszer veluk nemlehet.:(
masodik. akasztófának is nyugodtan nekifuthatsz teis. nem vagy egy kicsit világtalan?
harmadik.köszi.meglassuk:)
A saját sorsodért Te vagy a felelős. Éehet hibáztatni a környezetet, a szülőket, a pasikat, lányokat, barátokat és ellenségeket, de minden ellenére csak és kizárólag Te dönthetsz arról, hogy felállsz, és nem az önsajnálatba merülsz, hanem bebizonyítod magadnak és mindenki másnak, hogy képes vagy rendes, sőt, boldog életre.
Kamaszodsz, most olyan össze-vissza érzések kavarognak benned, haragszol a világra, de vedd észre a segítő kezeket is, és senkinek se engedd, hogy kicsináljon.
Nem ez a megoldás. Csak egy döntés, hogy felállsz, és azzá válhatsz, akivé csak akarsz. Nekem sikerült. :)
írj, ha gondolod. Fel a fejjel!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!