Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szolival eltünnek a pattanások...

Szolival eltünnek a pattanások a fenekemről?

Figyelt kérdés

A fenekemen vannak felületes pattanások. Ha púderezem,és tonikkal lemosom minden nap, eltünnek, de jönnek újak :(

Nemsokára le szeretnék feküdni a pasimmal,és még szűz vagyok. Pattanásos fenékkel ezt nem tudom elképzelni. Kérek gyors válaszokat,mert nem tudom mi lesz :(:( Ha elmennék, szoliba eltünnének? Vagy valami erős krém?? L/15

2010. máj. 9. 14:43
 1/5 anonim válasza:

Igen, nekem eltűntek, mióta szolizok.

De olyat is ismerek, aki csak ezért jár szoliba, hogy sima legyen a bőre.

2010. máj. 9. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

egyáltalán honnan jött ez az ötlet? szolárium+pattanás... az nem selymes bőr csak rák-.- a patti csak faggyú túlműködés miatt keletkezik meg azért is meg a pólus túl szűk. erős UV sugárzásra csak jobban beindul a folyamat.

de hanyagoljátok még az együtt létet.

NEM a külsőségesek fontosak! térjetek észhesz!

2010. máj. 9. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem a hátamról lement.Havonta egyszer jártam 5 percre.Ha még elmész hetente egyszer infraszaunázni tuti elmennek.
2010. máj. 9. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én bőrradírt ajánlanék,ez kitisztítja és el is múlik addíg.Itt az a lényeg,hogy tisztán tartsd a bőrt.
2010. máj. 9. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem ezek olyan pattanások,hogy a bőr eflszinén vannak, nem olyan mélyek. Ezért egy-kettő vissza jönnek sajnos :(
2010. máj. 9. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!