Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a fodrász úgy elrontotta a haját, hogy rövidre vagy kopaszra kellett nyírni?

Figyelt kérdés

2017. febr. 12. 04:54
 1/4 anonim válasza:
Igen. utána elég gyorsan megbarátkoztam a sapkával..
2017. febr. 12. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugy leegette a dauer, hogy geppel nyirt meg egy masik fodrasz. Fel cm-re.
2017. febr. 24. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, de szegény nem tehetett róla, leesett a cukra, miközben nyírta fel a hajam és kicsit megszaladt. Hála égnek nem lett komolyabb baja. :) Kicsit jobban lett és már folytathatta is. Igaz nullás lett, de ingyen volt, a hajam meg vissza nőtt... :)
2017. márc. 4. 07:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én magam vágom a hajam, mindig jó volt, de egy kicsit pontatlan mert mégsem vagyok fodrász, meg rengeteget mostam, waxoztam, lakkoztam, fésültem, szárítottam...stb... nem is az a tipikusan egézséges. Mindezért szerdán vagy csütörtökön nyírom magam nullásgéppel, ha jól áll és mégnézném magam, akkor borotvával is, csak majd talán jövő héten. Még soha nem voltam kopasz, sőt hajnyíróval még nem is nyírták a hajam felül, csak oldalt és ott sem nullással, nehogy nem borotvával. Kicsit izgulok, de meg fogom tenni. Különben is ki akarom próbálni már régóta. Mostanában úgysem megyek suliba. Minden indok ez mellett áll.
2020. ápr. 4. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!