Volt már, hogy fodrásszal festtetted a hajad, és elrontotta?
én ki nem fizettem volna a helyedben ha ilyen silány munkát végzett...
amúgy fodrásszal sosem festettem még, viszont vágás probléma volt, kissé vállig érőt szerettem volna, majd addig igazgatta míg alig lett állig érő vasalva..tegyük hozzá h hullámos a hajam, ezt ő is látta...
2 x cseszték el a fodrászok.
Első alkalommal éppen a saját esküvőmre készültem, és feketére akartam festetni. A terv az volt, hogy szép kékes fekete lesz a hajam, amit majd virágformában lesz feltekerve. (hosszú hajról volt szó)
Fekete lett, de nem csak a hajam. A nyakam, fülem, a homlokom, oldalt az arcom. Bár én többször jeleztem neki, hogy "nem gond ha festékes a bőröm?" közölte, hogy ne aggódjak lejön. Semmivel nem jött le. Még hónapokkal később is olyan volt a nyakam mintha koszos lett volna. Nem fizettem ki.
A másik eset pár hónapja volt. Gondoltam megengedhetem magamnak, hogy végzett fodrász mesterhez menjek. Vállig érő barna hajamat akartam szőkével melíroztatni. Közöltem, hogy szőkét akarok. Vörös lett, ráadásul be akarta nekem magyarázni, hogy a barna hajnál többször kell szőkével melírozni, hogy a szőke is legyen..Bár ezt kifizettem mert maga a hajvágás nagyon jó volt, de a végén közöltem, hogy nem kell hülyének néznie, többször volt melírozva, és rögtön szőke lett..
Én örökre letettem a fodrászról, és azóta ezen a téren boldog vagyok. Majdnem minden lehetséges baklövést sikerült már elkövetniük a fejemen a gagyi, foltos melírtól kezdve a lelkiismeretesség nélkül folytatott hajfelvarráson át (A világért se szólt volna az illető szakember, hogy az én fejbőröm és hajtípusom nem éppen alkalmas rá hosszú távon, de hát mit tudtam én akkor tizenévesen. Siralmas volt utána a hajam állapota, tartás semmi, meg is ritkult, szállt állandóan) a béna vágásig, évekig tartó önértékelési zavart és lelki nyomorokat okozva nekem, akinek mindig is elég fontos volt a megjelenés, nem csak azért, mert maximalista vagyok, hanem mert akkoriban a médiában dolgoztam.
Szóval ezek után megkíséreltem meggyógyíttatni a hajam-fejbőröm dermarolleres és lézeres hatóanyagbevitellel (ezek jót tettek nagyon), megnövesztettem fenékig érőre, semmi festés, időnként saját magam kúrálom JOICO négy lépésessel, néha megcsípem picit az alját, ha szükségesnek érzem, és a múltban történt keserű élmények ellenére teljesen jól megvagyunk, köszönjük szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!