Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet csinalni ha a...

Mit lehet csinalni ha a fodrasz teljesen elrontotta a hajamat?

Figyelt kérdés

Obréset csináltattam. Nagyon halvány rozsaszines-aranyos árnyalattal az alján.

Leszivta szőkére és befestette pirosra....

[link]

Ez volt a minta.... viszont egyaltalan nem átmentes és vörös-piros lett a hajam.

:( :( :( :(

2016. febr. 24. 08:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el egy másik fodrászhoz. Akit ismerősök ajánlanak és ért a festéshez.
2016. febr. 24. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Soha ne várd, hogy a te hajad is pontosan olyan lesz mint amit egy képen láttál. Minden haj egyedi, és nem mindenkinek lesz olyan amilyenre szeretné. De ha neked nem tetszik amit fodrász csinált, akkor már ott a fodrásznak közölnöd kellett volna, hogy ez borzalmas, és javítsa ki, vagy nem fizetsz egy fillért sem. Ha ezt elmulasztottad, akkor menj egy olyan fodrászhoz aki érti is a dolgát.
2016. febr. 24. 09:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát azt azért elvártam volna, hogy ha ő aztmondja, hogy megtudja csinálni akkor egy kicsit hasonlítson rá.

És elötte pár nappal már elküldtem neki, hogy milyen hajat szeretnék. Aztmondta, hogy nem lesz probléma..

2016. febr. 24. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen hajat nagyon nehéz csinálni, sokszor egy festés nem is elég. Én is szemezgettem ilyen árnyalatokkal, de az én sötétebb barna hajamból soha az életben nem lehetett volna ilyen természetesebb színeket elérni.
2016. febr. 24. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!