Sens0r kérdése:
Egy fiúnak mi a fenének kell borotválni a hónalját?! Ez miért lett divat? 15/F
Figyelt kérdés
Sok fiúban túl sok a női hormon...
Mit gondoltok lányok?
2017. febr. 11. 22:53
11/18 anonim válasza:
Érdekes ez erre divat főleg, láttam sok külföldit akik nem voltak igényteleneknek egyáltalán sőt kifejezetten jól néztek ki és megis volt hónaljszőrük. Sok sztárnak láttam ugyanúgy meghagyva, utoljára pont Lewis Hamiltonnak pedig ha valakinek akkor neki tényleg le lehetne ha sport, higiénia és igényesség szempontból nézzük.
12/18 anonim válasza:
Én undorítónak tartom. Oké, férfi, nem kell a teljes testének szőrtelennek lennie és nekem sem az az "ideálom", de én speciel nem szeretem a nagyon szőrös pasikat. A karja, lába, mellkasa nyilván nem zavar, az arcszőrzet meg már olyan dolog, hogy valakinek jól áll és valakinek meg nem. A hónaljszőr sem zavar egy bizonyos mértékig, viszont higiénikusabbnak és szebbnek tartom, ha valaki szőrteleníti. Ugyanakkor a strandon látni olyan hónaljkutyákat, hogy nem merek elmenni mellettük mert félek, hogy megharap... Senkit nem akarok megbántani, de én ezt egyszerűen nem bírom. Egyébként nincsen olyan, hogy "kell", ezt mindenki eldöntheti maga, hogy neki hogyan tetszik, hogyan jobb, kényelmesebb. Nekem sincs és másoknak nincsen köze hozzá, hogy ki hogyan szereti. Biztosan vannak olyan lányok is, akiket nem zavar.
13/18 anonim válasza:
Nekem csak az a furcsa, hogy pont akkor vált ez divattá, amikor olyan szőrös lett a fél hímtársadalom nyaka, képe, mint valami bokor. Rossz már végigmenni az utcán, mintha a kőkorszakba léptünk volna vissza. Inkább gyúrnának némi izmot felsőtestre, ha már annyira attól félnek, hogy kisfiúnak nézik őket. Bár inkább egy jóképű kölyök, mint egy megtermett bokor tokatájon... Aztán néznek ki mögűle, mint a pulikutya. Na ehhez képest meg villogtatják a csupasz hónaljukat. Ugyanezek. Hát nem értem én ezt...
14/18 anonim válasza:
Arc, honalj, fanszorzet borotvalasa igazan elvarhato egy ferfitol is. No nem olyan szinten, mint egy notol, hogy mindig tokeletesen simanak kell(ene) lenni, de azert na.
15/18 anonim válasza:
Nem a kinézettel van baj. Magamon is észrevettem, hogyha nem borotválom a hónaljam, akkor hamarabb beizzad, büdösebb lesz.
16/18 anonim válasza:
#14 A fanszőrzet borotválása nemcsak hogy nem kéne elvárható dolognak lennie (magánügy), hanem konkrétan hülye dolog, kérdezz meg mondjuk egy nőgyógyászt. Nem véletlenül van az ott, ideje lenne felnőni és nem az ovis / korai pubertás kinézetű partnereket kergetni.
17/18 anonim válasza:
"A honajszor nem eppen a legvonzobb dolog."
Rengeteg ember van, akinek a szőrös hónalj a fétise. Engem is felizgat, ha egy lánynak kicsit szőrös a hónalja. Olyan intim.
Fiúnak csak akkor kell borotválnia, ha higiéniai problémái vannak, vagy ha sportoló. Különben nem szükséges, vagy nem szükséges teljesen.
18/18 anonim válasza:
Ez mindenkinek a magánügye, viszont nyáron a strandon láttam,hogy nagyon sokan leszedik és már az idősebb korosztály is. Szerintem is jobb ha nincs ott szőr. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!