Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kristálydezodor? Milyen...

Kristálydezodor? Milyen tapasztalataid vannak?

Figyelt kérdés
Olyan dezodort keresek, ami illatmentes és legfőképp semlegesíti az izzadságszagot
2010. máj. 7. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem van! szerintem olyan mint egy normál dezodor csak állítólag nem okoz mellrákot! azt nem tom hogy semlegesíti-e az izzadságszagot mert nekem nem szokott lenni
2010. máj. 8. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

itt egy hagymoányos módszer, szappannal reggel átdörgölöd, majd citromos vízzel dörgölöd meg a hónajjad.

a másik.. az a kristálydezodor... juj. azzal csak annyit lehet elérni h iszonyat szappanszagú légy.

2010. máj. 9. 15:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de sztem máshol is kiírom a kérdést, mert nem sok választ kaptam sajnos.
2010. máj. 11. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:

A kristálydezodorok esetében csak a név hangzatos, ugyanis nem más egyik sem, mint egyszerű timsó tömb. Csak így sokkal drágábban el lehet adni!

A timsó pedig nem más, mint egy alumínium só! Ez az ammónium alum, aminek a pontos leírását belinkeltem a hozzászólásodon belül.

Sajnálom, ha valakinek csalódást okoztam ezzel a kis tényfeltárással, de mit csináljak, ha ez az igazság!

2010. jún. 20. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!