Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Voltál már Zsidró hajszalonban...

Voltál már Zsidró hajszalonban? Mik a tapasztalataid?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam, viszont kaptam oda egy ilyen ajándékutalvány félét. Az biztos, hogy magamtól nem mennék be, mert nekem az ilyen helyekről mindig az ilyen szőke-fekete plázacicás fodrászok meg kozmetikusok ugranak be, és valahogy nem érzem magam velük egy hullámhosszon...
2010. jan. 30. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd a Randikommandót a Viván. Ott csinálják meg a csajok haját.
2010. jan. 30. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:

férjem volt ott, levágták neki 3x annyiért. nem lett rossz, de olyan hű de nagyon über sem ,az árhoz képest.

egyébként nem kell plázamacsnak lenned, hogy beülj oda.

majd elmegyek helyetted :D

2010. jan. 30. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, egyrészt ezért is tartok tőle, mert a randikommandóban csinálnak néha nagyon durva frizurákat is.

Valószínűleg én sem mennék el, ha nem kaptam volna ilyen utalványt, de ezt meg azért hülye lennék nem kihasználni :) Egy kicsit névtelenebb szalonba járok egyébként, velük teljes mértékben meg vagyok elégedve, de hát ha már ez a jegy ide szól...

2010. jan. 30. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak hátha olvassa még valaki :) Ma voltam. Végülis elég jó lett a hajam, valószínűleg a falusi fodrászom nem csinált volna ilyet. Rendeskék voltak a srácok, bár először kihűltem, hogy egy fiú vágja. Előfordulhat, hogy betérek még :D
2010. febr. 2. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!