Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mikor fürdetek/zuhanyoztok...

Ti mikor fürdetek/zuhanyoztok illetve mikor mostok hajat? (bővebben a leírásban)

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a nap melyik részében tisztálkodtok? (reggel, napközben, vagy este). Hajat mikor mostok, milyen időközönént?

Nemet is írjatok, előre is köszönöm! :) N.

2017. jan. 19. 11:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. jan. 20. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Én késő délután zuhanyzom, miután megjöttem suliból. Hajat mosni hétfő este szoktam.

16/L

2017. febr. 2. 20:44
 13/15 anonim válasza:
56%
minden nap zuhanyzók legalább 1x van hogy 2x néha délután is szoktam hetente 1X 2x veszek egy jó meleg hab fürdőt és 3 naponta esténként mosok hajat 17/L
2017. febr. 14. 20:54
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem szoktam mindennap fürdeni kb 2-3nappnta, mikor hogy de azért 3 napnál tovább nem húzom. És nem 5-10percet vagyok a zuhany alatt hogy behaboz azt előbbit, mert az csak felfrissít, viszont a bőrnek nem jó és nem is lesz tiszta ennyitől. Rendessen lemosom magam, jól ledörzsizem a bőröm mindenhol, kb 1 òrát vagyok a zuhany alatt. Alulról mindennap mosakszok. Hajat heti 1szer vagy 2szer mosok attól függ mit csináltam hol voltam. Mivel nagyon hosszú és sok, kb + 1, 1,5órát vesz igénybe szàritással együtt. Az hogy milyen napszakban vàltozó. De ha pl sportolok, kertészkedek,kertben grillezünk vagy egyébb piszkos munkát csinálok azután is zuhanyzok mindíg rendessen.
2017. okt. 17. 13:48
 15/15 anonim ***** válasza:
14: Te fiú vagy? Mennyi idős?
2021. ápr. 3. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!